Szűréstechnikai megoldások az Önök igényei szerint
HU DE EN
Hatékony megoldások professzionális tervezés és vizualizáció segítségével

Hatékony megoldások professzionális tervezés és vizualizáció segítségével

Hatékony megoldások professzionális tervezés és vizualizáció segítségével

Az olyan kis frakciójú anyag, mint az itt elszívandó kukoricakeményítőpor, még a csomagolástechnológiával foglalkozó profi szakemberek számára is folyamatos kihívást jelent, mivel rendkívül finom szemcseméretén túl ráadásként robbanásveszélyes is. A gyártósort és az elszívó rendszert is kifejezetten a speciális igényeknek megfelelően kell kialakítani, figyelembe kell venni minden szempontot.

Az új igények ismeretében az IMEX Filtertechnika Kft. csapata vette át a feladat technológiai elszívásra vonatkozó részét. Az üzem érintett területét 3D szkennelés segítségével teljes egészében felmérték. A csarnok 3D szkennelése és az így rendelkezésre álló ütközésvizsgálat lehetővé tette az elszívók elhelyezését, a csővezetékek útvonalának milliméteres pontosságú, részletes tervezését, a meglévő gyártócsarnok és gépészet helyi adottságainak figyelembevételével. Az eredmény meggyőzte Ügyfelünket, így az elszívó rendszerek kiépítését követően a a gyártósorok rövid időn belül újra biztonságosan üzemelhettek.

"Öröm volt újra együtt dolgozni az IMEX-el. A csapat továbbra is professzionális mind a felkészülés mind a kivitelezés fázisban.
Külön köszönöm az elképesztő rugalmasságot a felmerült problémák gyors kezelésében
" - mondja Móricz Attila - Performance Improvement Leader, Sealed Air Magyarország Kft.

Videó 3D-szkennelést és -tervezést

Back to Top